Betingelser & vilkår ved kjøp av e-post- og ringelister.

Bekreftelse

Alle forespørsler om e-post og firmalister sendt via kontaktskjema eller pr. e-post er uforpliktende. Du vil alltid få et uforpliktende pristilbud på ønsket liste som du kan velge å godta eller avslå.

Generelt

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom tilsendt faktura eller betaling via VIPPS, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

www.e-postlister.no eies og driftes av E-POSTLISTER & DOMENER med org. nr.: 930000027.

Salgsbetingelsene og annen informasjon på www.e-postlister.no er bare tilgjengelig på norsk.

For å kunne handle på www.e-postlister.no må du ha fylt 18 år.

Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av epost.

Priser & betaling

Alle priser er eks. mva.

Betaling skjer via faktura med 10 dagers forfall eller VIPPS.
E-postlisten(e) sendes ikke til kjøper før betalingen er registrert.

Listene

Alle lister/oppføringer blir hentet direkte fra Brønnøysundregisteret og genereres samme dag som faktura blir sendt eller betaling via PayPal er fullført.

Ca. 65% av alle oppføringer i Brreg er oppført med e-postadresse. Noen lister har høyere andel e-postadresser og noen lister kan ha oppføringer hvor andelen av e-postadresser er mindre enn 65%.

Noen av listene kan også inneholde e-postadresser som etter alt å dømme er til privatpersoner. Denne prosentandelen er svært lav, og er noe www.e-postlister.no ikke har noen kontroll over.

Så lenge kjøper følger gode standarder ifht behandling av lister og utsendelse av e-post, følger disse listene tilfredsstillende standarder ifht GDPR og personvern.

Les mer under lover & regler.

Levering

E-post- og firmalister leveres via epost til den epost-adressen kjøper registrerte ved bestilling. Listene leveres i fil-formatet .xls for programmet Microsoft Excel hvis ikke annet er avtalt. Grunnet filenes størrelse, vil listene pakkes ned i delte zip-filer på maks 25 megabyte hver, og hver zip-fil sendes i egen epost. Listene sendes først når mottaker har utført betaling og betalingen er registrert i vårt system.

E-postlisten(e) blir sendt senest 48 timer etter at innbetalingen er registrert.

Opplysninger gitt i firma- og e-postlistene

Vi streber etter å lever lister av en så høy kvalitet som mulig. Allikevel kan skrive- og / eller trykkfeil forekomme forekomme da listene ofte innholder svært mye informasjon.

Ansvar

E-postlister.no v/ E-POSTLISTER & DOMENER (org.nr.: 930000027) skal ikke stå til ansvar for hva listene blir brukt til. Det er opp til kjøper å følge lover og regler hva gjelder online markedsføring.

Se lover og regler for e-postmarkedsføring.

Listene er ikke ment for videresalg.

Angrerett

Digitale produkter klassifiseres som en tjeneste som ikke kan leveres tilbake da det er en såkalt direkte konsumpsjon. Angreretten gjelder derfor ikke når bestillingen er bekreftet i vårt system.